Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Altijd bereikbaar
Safety Store

Bezoek een van onze winkels voor vrijblijvend advies door een van onze vakbekwame Safety Store specialisten, retouren, hulp bij aankoop, het ophalen van uw bestellingen en het uitproberen van alle producten. Het doorpassen van kleding en schoeisel gaat op afspraak. 

Alles voor uw
persoonlijke veiligheid.

Onze gecertificeerde PBM-adviseurs staan dagelijks klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen u verder op weg helpen met uw online bestelling, een retour, dekundig advies en meer.

Onze winkels zijn volledig ingericht met de laatste innovaties en meest comfortabele veiligheidsproducten. Bekijk en probeer alles. Uiteraard kunnen onze specialisten u ook voorzien van advies zodat u zeker bent van de juiste maat of beschermingsniveau.

Passen & meten.
Dat is pas service.

In onze winkel hebben wij tal van producten staan die u eenvoudig kunt uitproberen, in sommige gevallen zelfs op geheel innovatieve wijze. Persoonlijk schoenadvies geven wij namelijk d.m.v. een digitale 3D-voetscan waarmee wij echt individueel advies kunnen geven en eventueel semi- orthopedische oplossingen binnen de normering kunnen bieden.

Laat u persoonlijk adviseren.

Winkel met een PBM specialist in een van onze winkels. Samen vindt u het product dat perfect bij u én uw werkzaamheden past.

Het doorpassen van kleding en schoeisel gaat op afspraak. Dit geldt ook voor het bezoek aan de showroom in Hellevoetsluis. U kunt hiervoor direct in onze agenda een afspraak maken.

 

 

 

Veelgestelde vragen
Hoe kan ik betalen in de Safety Store?

U kunt met verschillende betalingsmethode bij ons betalen, dit zijn: MasterCard, Visa, reguliere pinbetalingen en met contant geld. Let op wij accepteren alleen geen biljetten van € 200,- en € 500,-. Bent u al klant bij ons? Dan kunt u ook op rekening betalen.

Kan ik als particulier ook bij jullie kopen?

Ja dat kan. Dit kan zowel in de winkel als webshop.

Wat is er benodigd om mijn bedrijf te registreren?

Voor een succesvolle registratie hebben wij uw bedrijfsnaam, Kvk-nummer en Btw-nummer nodig.

Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en om u te registreren als zakelijke klant.

Wat zijn de openingstijden van de Safety Store?

 

 HoogvlietHellevoetsluisTerneuzen
Maandag07:45 - 17:1508:00 - 17:0008:00 - 17:00
Dinsdag07:45 - 17:1508:00 - 17:0008:00 - 17:00
Woensdag07:45 - 17:1508:00 - 17:0008:00 - 17:00
Donderdag07:45 - 17:1508:00 - 17:0008:00 - 17:00
Vrijdag07:45 - 17:0008:00 - 17:0008:00 - 17:00
ZaterdagGeslotenGeslotenGesloten
ZondagGeslotenGeslotenGesloten

Waarvoor kan ik terecht in de Safety Store?

In onze winkels kunt u terecht voor het ophalen van (online) bestelde producten, deskundig advies, retouren, onze pas- en meetservice, en om te shoppen met een PBM adviseur op afspraak.

Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2023

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.