Voorraad artikelen razendsnel geleverd
Gratis ophalen in de Safety Store in Hoogvliet
Iedere werkdag van 07:45 tot 17:00 bereikbaar

Safety is our middle name

Specialist Safety Services

Een alles-in-één service pakket dat jou en je collega's volledig ontzorgd. Onze specialist ondersteunen je met de van jaarlijks verplichte valbeveiligingscontroles, onderhoud van ademhalingsbescherming, het aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel.

All-in-one service

De Specialist Safety Services komt voort uit het alom bekende De Brillenbus. Waar het ooit begon bij enkel aanmetingen voor brillen is het inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat alleen. Onze Specialist komt altijd op afspraak. Bij de ene klant zijn dit vaste afspraken op vaste momenten, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels. Andere klanten laten de bus op afroep komen. Zoals vertrouwd kan uw personeel bij onze Specialist terecht voor brillen, otoplastieken, veiligheidsschoenen en schoenaanpassingen. Echter kunt u de Specialis Safety Services ook raadplegen voor valbeveiliging en face fittesten.

Onze specialist

De Specialist Safety Services wordt bemand door een gediplomeerd opticien en gecertificeerd fittester met ruime ervaring. Je zal nooit een onervaren iemand aantreffen die ternauwernood de uitslag van een autorefractor kan aflezen of geen kennis heeft hoe een portaccount te bedienen.

Samen met onze Specialist willen wij jouw volledig ontlasten van jaarlijkse valbeveiligingscontroles, onderhoud van ademhalingsbescherming, het aanmeten van brillen en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel.

Veiligheidsbrillen


De Specialist Safety Services biedt een ruim assortiment aan veiligheidsbrillen. Het assortiment varieert van normale brillen tot aan brillen op sterkte, en beeldschermbrillen. Onze Specialist is een gediplomeerd opticien met ruime ervaring die ter plekke oogmetingen kan verrichten en brillen perfect kan aanmeten. Ook zijn er in de bus voorhangers, etuis en zijkapjes te verkrijgen.

De collectie die TRITAL voert zijn de eigentijdse veiligheidsbrillen van het merk Proteye. Tevens heeft de Brillenbus een ruime collectie beeldschermbrillen aan boord. Metingen worden altijd 'op de werkplek' van de beeldschermwerker uitgevoerd, zodat uw mensen met zekerheid de juiste correctie krijgen.

Functionaliteit Beeldschermbril

Met het stijgen van de leeftijd vermindert het accomodatievermogen van de ooglens. Het wordt steeds moeilijker om op korte afstand detauls scherp te zien.

Arbo wetgeving

Op basis van het Arbobesluit ( afdeling 2, 'Beeldschermwerk'), hebben werkegevers een aantal verplichtingen met betrekking tot beelschermwerkzaamheden.

Schoenen

Veiligheidsschoenen zijn een vitaal onderdeel van het PBM-pakket. Een verkeerde schoen kan zorgen voor verzwikkingen, blaren en andere blessures die makkelijk te voorkomen zijn met de goede schoen.

Trital begrijpt dit maar al te goed en biedt een alles-in-1 pakket; een breed scala aan schoenen van verschillende merken, types, en beschermingsniveaus.

Ook kan onze specialist verschillende aanpassingen verrichten aan de schoen. Dit kan het overneuzen van een schoen zijn, maar ook; hakverhogingen, intern of extern, het drukvrij maken van de schoen, orthopedische steunzolen en afwikkelzolen met daarbij de noodzakelijke hakaanpassingen en het mee verhogen van de andere zijden. De specialist kan tevens orthopedische werkschoenen leveren.

Fittest

Adembescherming moet nauwsluitend goed passen. De afdichting kan worden aangetast door de geringste gewichtstoename, gewichtsverlies en gezichtshaar. Regelmatige tests op de gezichtslengte helpen het risico van blootstelling te elimineren.

Ademhalingsbescherming is hedendaags meer dan alleen het uitkiezen van een masker dat bij de werkzaamheden aansluit, voldoet aan de juiste normen en 'you are good to go!'.

Met een facefit-test wordt er gecontroleerd op de pasvorm (fit) en de afdichting van de ademhalingsbescherming op het gezicht. Door middel van deze test kan er gekeken worden of het masker goed aansluit op het gelaat en de gebruiker voldoende bescherming biedt.

Gehoor

Langdurige blootstelling van het oor aan hard lawaai verhoogd de kans op blijvende gehoorschade en is onomkeerbaar noch onherstelbaar. Samen met onze specialist is het mogelijk preventief en veilig te werk te gaan. De Specialist Safety Services biedt gehoorbescherming in de vorm van otoplastieken, in simpel Nederlands: gehoorbescherming op maat. De otoplastieken komen in een harde en zachte uitvoering, het voordeel van op maat gemaakte otoplastieken is dat het draagcomfort aanzienlijk beter is dan universele oordoppen. Onze gehoorbescherming wordt in de bus aangemeten en vervolgens afgeleverd met een lektest, opbergetui en reinigingshaakje.

Hoogte

Voor werkzaamheden op hoogte kunt u prima bij de Specialist Safety Services terecht. De bus heeft een breed assortiment valbeveiligingsartikelen zoals harnassen, veiligheidslijnen en valstopblokken. Deze artikelen moeten jaarlijks worden gekeurd, een proces waarbij Trital u wilt ontlasten. Onze specialist is getraind om zulke inspecties uit te voeren. De grote voordelen hiervan zijn dat het keuringsproces snel verloopt, bij afkeuring vervanging van het artikel mogelijk is en u een certificaat ontvangt waarin staat dat de valbeveiliging aan alle eisen en normeringen voldoet.

Jouw vraag. Beantwoord.

Krijg persoonlijke ondersteuning bij het kiezen van het juiste product of de beste maat. We staan klaar voor al je vragen met betrekking tot jouw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Maak nu meteen een afspraak
met een van onze specialisten
Voordat u een aanvraag indient, zorg dat u bent ingelogd indien u over een account beschikt.
Informatie van de Aanvrager Informatie van de Gebruiker
Wilt u een afspraak maken met de bus of een voucher ontvangen?
Afspraak met bus
Voucher
In welke (woon)plaats wilt u een afspraak maken met onze Specialist Safety Services?
Wilt u een afspraak maken met de bus of een voucher ontvangen?
Is er medisch advies aanwezig?
Ja
Nee
Zijn er nog bijzonderheden die u wilt laten weten aan onze klantenservice?

 

 

 

The Safety People

Sinds 1986 zijn wij totaalleverancier van veiligheids-producten, en zit min of meer in ons DNA verweven. Wij realiseren ons dat veiligheid een ruim begrip is en voeren daarom meer dan 54.986 artikelen die onze gebruikers van top tot teen doen beschermen. Ā© 2020 TRITAL Safety BV

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Om direct iemand te spreken bel ons op 010-2955955

Mis niks!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en/of aanbiedingen? Meld je dan hier aan!