Voorraad artikelen razendsnel geleverd
Gratis ophalen in de Safety Store in Hoogvliet
Iedere werkdag van 07:45 tot 17:00 bereikbaar

Waar Trital het verschil maakt

Services

Onderstaand het Drietal van Trital. De punten waar Trital het verschil maakt… Daarnaast biedt Trital vanzelfsprekend ook de service die we als ‘normaal’ willen aanduiden, maar die niet onvermeld mogen blijven.

Altijd passende PBM’s voor optimale bescherming en hoogwaardig comfort

Specialist Safety Services

Onze Specialist komt altijd op afspraak. Jouw personeel kan bij onze Specialist terecht voor valbeveiligingscontroles, onderhoud van ademhalingsbescherming, het aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen van veilig schoeisel. Onze specialist, tevens gediplomeerd opticien en gecertificeerd face fittester, kan uw personeel voorzien van de juiste PBM’s.

Geef je bedrijfskleding een professionele uitstraling én herkenbaarheid

Logo Services

Met Trital’s logo service kan werkkleding eenvoudig voorzien worden van logo’s en allerlei andere bedrukkingen. Het zorgt ervoor dat uw personeel er niet alleen netjes bijloopt, maar het geeft ook een professionele uitstraling en herkenbaarheid. Het logo bedrukkingsproces bestaat uit slechts 5 stappen die door de jaren heen zorgvuldig zijn doorontwikkeld.

 

Bekijk de kwalitatieve producten in onze Safety Store in Hoogvliet

Safety Store

in Hoogvliet Sinds 1986 zijn wij totaalleverancier van veiligheidsproducten, en zit min of meer in ons DNA verweven. Wij realiseren ons dat veiligheid een ruim begrip is en voeren daarom meer dan 54.986 artikelen die onze gebruikers van top tot teen doen beschermen. Wil je onze producten komen bekijken en/of passen? Kom dan langs in Hoogvliet.

The Safety People

Sinds 1986 zijn wij totaalleverancier van veiligheids-producten, en zit min of meer in ons DNA verweven. Wij realiseren ons dat veiligheid een ruim begrip is en voeren daarom meer dan 54.986 artikelen die onze gebruikers van top tot teen doen beschermen. © 2020 TRITAL Safety BV

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Om direct iemand te spreken bel ons op 010-2955955

Mis niks!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en/of aanbiedingen? Meld je dan hier aan!