Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Altijd bereikbaar
Services

All Safety biedt naast de supply en de rental oplossing ook services. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden, keuren en certificeren van onder andere, ademlucht apparatuur en toebehoren. Deze services bieden we aan op het gebied van zeer veel safety materialen zoals bijvoorbeeld valbeveiliging, reddingsmiddelen en gasdetectie. Naast onderhoud en certificering in onze werkplaats, verlenen we deze services ook on-site aan.

OOK SERVICES OP SUPPLY ARTIKELEN

Naast de bovengenoemde certificering, onderhoud en on-site services verlenen wij ook services op de supply artikelen.
Door onze integrale aanpak zijn wij hierdoor een totaal aanbieder op het gebied van veiligheid.

 

 

Onze on-site safety services collega’s ondersteunen u met jaarlijks verplichte valbeveiligingscontroles, onderhoud/face- fittesten van ademhalingsbescherming, het op maat aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel. Onze specialist komt altijd op afspraak. Bij de ene klant zijn dit vaste afspraken op vaste momenten, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels. Andere klanten laten de bus op afroep komen. 

On-site uitgifte scan systeem

 

Een geavanceerd scan systeem bij uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen is essentieel wanneer u wilt dat de juiste, goedgekeurde veiligheidsmiddelen ingezet worden. Zeker bij risicovolle werkzaamheden tijdens een fabrieksstop. U weet tevens wie, welke en hoeveel PBM of safety materiaal heeft ontvangen, waar het zich bevindt en wanneer het is afgenomen. 

 

On-site Safety Shop bij klanten is de oplossing voor een totale safety ontzorging tijdens turn arounds van fabrieken. De On-site Safety Shop kan desgewenst worden uitgebreid met een tool shop. De inhoud van de shop en de organisatie eromheen wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd op de aard van de te verwachten werkzaamheden. 

Track&trace

 

Alle bij ons aangeboden artikelen voor reiniging, onderhoud of certificering worden voorzien van een unieke barcode. Alle mutaties rondom artikelen worden opgeslagen in ons systeem. Hierdoor kunnen we te allen tijde de onderhoudshistorie oproepen. 

Logoservice

Werkkleding voorzien van bedrukkingen waaronder uw eigen logo? Dat is geen enkel probleem met onze eigen logoservice. Het zorgt ervoor dat uw personeel er niet alleen netjes bijloopt, maar het geeft ook een professionele uitstraling en herkenbaarheid. 

 

Atelier

Ons eigen vermaak atelier stelt ons in staat om snel gecertificeerde werkkleding te vermaken. Deze service zorgt ervoor dat ieder kledingstuk perfect op het individu zal passen. 

Vragen over services? Stuur ons een mail en wij nemen contact met u op.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2023

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.