Voorraad artikelen razendsnel geleverd
Gratis ophalen in de Safety Store in Hoogvliet
Iedere werkdag van 07:45 tot 17:00 bereikbaar
Trital's Kwaliteit

Midden in de samenleving door actieve deelname. Strevend naar de hoogste kwaliteit. Dat is waar wij voor staan.

Streven naar de hoogste kwaliteit

Om de eigen organisatie hierop aan te sturen is Trital volgens de belangrijkste kwaliteits- en milieustandaards gecertificeerd. 

ISO 9001 

ISO 9001 is de benaming voor een serie van kwaliteitsstandaards, die in ruim 200 landen wordt erkend en zijn geadopteerd als de nationale standaard voor kwaliteitsborging. Het belangrijkste document in deze serie is de ISO 9001. Dit is de code die bij daadwerkelijke audits wordt gebruikt. Alle andere documenten in de ISO 9000 reeks geven beschrijvingen hoe de ISO 9001 dient te worden toegepast. 

ISO 14001 

Deze norm is geen milieustandaard als zodanig en schrijft dientengevolge geen harde eisen voor ten aanzien van milieueisen. De standaard dient vooral als raamwerk om organisaties te ondersteunen in de ontwikkeling van een eigen milieu management systeem. ISO 14001 kan met andere management functionaliteiten geïntegreerd worden en helpt bedrijven om hun milieu, alsmede economische doelen te realiseren. 

 

Onze certificaten & lidmaatschappen

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over ons beleid of certificaten? Marco helpt je graag direct verder.

The Safety People

Sinds 1986 zijn wij totaalleverancier van veiligheids-producten, en zit min of meer in ons DNA verweven. Wij realiseren ons dat veiligheid een ruim begrip is en voeren daarom meer dan 54.986 artikelen die onze gebruikers van top tot teen doen beschermen. © 2020 TRITAL Safety BV

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Om direct iemand te spreken bel ons op 010-2955955

Mis niks!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en/of aanbiedingen? Meld je dan hier aan!