Voorraad artikelen razendsnel geleverd
Gratis ophalen in de Safety Store in Hoogvliet
Iedere werkdag van 07:45 tot 17:00 bereikbaar

Veiligheid vermenigvuldigd met de nieuwe Zenith X

Xtreme bescherming, beter dan internationale veiligheidsnormen.

Xceptioneel comfort, ideaal voor dagelijks gebruik.

Xtraordinary design, afgestemd op jouw wensen en eisen in een helm.

De Kask Zenith X voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen zonder concessies te doen aan comfort, met een vleugje Italiaans design. De Zenith X heeft een ongekende pasvorm, is goed ademend en zit stabiel op het hoofd. De Zenith X met bijpassende accesoires is verkrijgbaar voor verschillende normen. Er is ook een versie die beschermt tegen electrische geleiding. Ontdek op deze pagina alle features die de Kask Zenith X jou, als professional, te bieden heeft.

 

 

De nieuwe Zenith X

De nieuwe KASK Zenith X veiligheidshelm is 100% ontworpen en gemaakt in Italië en biedt een uitstekende pasvorm, hoog ademend vermogen en stabiliteit, evenals de hoogste beschermingsnormen en biedt het hoogste niveau van comfort en veiligheid.

Net als alle andere Kask-helmen kunnen verschillende vizieren, lampen en oorbeschermers eenvoudig aan de helm worden bevestigd voor een unieke aanpassing aan het lichaam van de werknemer.

XTREME PROTECTION

Binnen de Zenith serie zijn er diverse varianten verkrijgbaar. De Kask Zentih X wordt gekenmerkt door de gesloten helmschaal. Soms is het verplicht om een helm met een gesloten helmschaal te dragen, dit is bijvoorbeeld vaak het geval in de petrochemie. Naast de EN 397 normering is de Kask Zenith X tevens voorzien van de EN 50365 (class 0) normering.

NIEUWE BUITENSCHAAL
Geavanceerde materialen zorgen voor een grotere absorptie van energie bij impact.

D-CORE TECHNOLOGY
De verlaagde materiaaldichtheid aan de bovenkant van de binnenschaal beschermt de drager optimaal tegen impact van bovenaf

HD CROWN PROTECTION
De verhoogde materiaal dichtheid van de omloop van het binnenwerk geeft een 360 graden bescherming en meer comfort.

XCEPTIONAL COMFORT

De helm sluit goed aan op het hoofd en is voorzien van een vervangbare voering zowel op als rondom het hoofd. De voering is gemakkelijk te vervangen, droogt snel en verhoogd het comfort. In plaats van een klittenband bevestiging zit de voering vast met kleine drukknopjes.

DRY+ LINER
Nieuwe, vochtwerende composietstof verrijkt met geur verdrijvende, antibacteriële techniek

ADAPTIVE FIT SYSTEM
Het zelf instellend binnenwerk zorgt voor een veilige pasvorm en het meebewegen met de drager.

GEAVANCEERDE KINRIEM
Eco-leren kinriem met meerdere afstelpunten voor een persoonlijke pasvorm

XTRAORDINARY DESIGN

Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor de Kask Zenith X. Zo zijn er verschillende soorten vizieren en is er de mogelijkheid om gehoorkappen rechtstreeks op de helm te bevestigen. Hierdoor kan de helm helemaal samengesteld worden naar je persoonlijke voorkeur.

RUIME KLEURKEUZE
Verkrijgbaar in kleurechte en hi-viz kleuren.

EASY CLICK SYSTEEM
Eenvoudig vizieren, gelaatschermen, gehoorbeschermers en helmlampen te monteren.

ONE SIZE FITS ALL
De helm past op alle hoofden met een diameter van 52 tot 63 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Downloads

Binnen de Zenith X collectie zijn er diverse varianten verkrijgbaar. Download de brochure voor meer informatie of kom in contact met een van onze specialisten.

 

 

De Kask Zenith X Collectie

Accessoires voor de Zenith X

Dit is een selectie van de beschikbare accessoires om jouw Kask Zenith X helm te personaliseren naar jouw werkomstandigheden. Staat jouw gewenste accessoire er niet tussen? Neem een kijkje in het algemene assortiment van onze webshop of contact op met een van onze specialisten.

Over KASK

KASK, uit Italië, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, ontwerpen én produceren van veiligheidshelmen van de hoogste kwaliteit. In elk toepassingsgebied loopt KASK voorop, bij het fietsen, het skiën, bergbeklimmen, reddingswerk en veilig werken.

KASK-kwaliteit kent een gegarandeerd resultaat dankzij zorgvuldig gemonitorde veiligheidstesten en innovatieve technologieën die gebruikt worden tijdens het designproces van de helmen. Alle KASK-producten zijn 100% made in Italy en hebben het rigide veiligheids-en kwaliteitstest systeem van KASK doorstaan, het CSD project - ComfortSafetyDesign. Alle KASK exclusieve designs en productkenmerken zijn absoluut innovatief, eigendom en bewaakt door meerdere patenten. KASK kent geen compromissen als het op kwaliteit en veiligheid aankomt. Elk KASK-product wat u aanschaft zult u tevreden stemmen en veilig doen voelen.

The Safety People

Sinds 1986 zijn wij totaalleverancier van veiligheids-producten, en zit min of meer in ons DNA verweven. Wij realiseren ons dat veiligheid een ruim begrip is en voeren daarom meer dan 54.986 artikelen die onze gebruikers van top tot teen doen beschermen. © 2020 TRITAL Safety BV

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Om direct iemand te spreken bel ons op 010-2955955

Mis niks!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en/of aanbiedingen? Meld je dan hier aan!