Voorraad artikelen razendsnel geleverd
Gratis ophalen in de Safety Store in Hoogvliet
Iedere werkdag van 07:45 tot 17:00 bereikbaar

Persbericht

10 december 2021, Hoogvliet

Trital Safety en All Safety bundelen de krachten en worden één.

Trital Safety B.V., totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen en specialist in brandvertragende werkkleding, tekent overeenkomst voor overname door All Safety Holding B.V., totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen met een specialisme op het gebied van adembescherming en onafhankelijke ademlucht units.

 

 

Met de acquisitie van Trital Safety door de All Safety groep zal een waardevolle synergie ontstaan, het markeert een nieuwe mijlpaal in het verstevigen van de marktpositie en zal leiden tot een effectievere en efficiëntere organisatie met specialistische kennis. De combinatie van beide bedrijven zal ervoor zorgen dat er een efficiëntere verkoop-, verhuur- en serviceorganisatie ontstaat met als doel onze klanten een nog betere service en advies te verlenen.

“Wij geloven sterk in de vele synergieën met All Safety”

“Door onze krachten te bundelen met All Safety zal waardevolle, specialistische kennis en expertise worden samengevoegd, waaronder op het gebied van adembescherming en brandvertragende werkkleding. Wij geloven sterk in de vele synergieën die we met All Safety kunnen maken”, zo stelt Theo de Vliegh (Directeur, Trital Safety). “Wij zijn bijzonder blij met de overname van Trital Safety. Het is een uitstekende match qua service gerichtheid, bedrijfscultuur en aanpak. Ook het portfolio van producten en diensten sluit naadloos op elkaar aan”, vult Paul de Schrijver (Directeur, All Safety) aan.

Oud-eigenaar van Trital Safety, Theo de Vliegh, zal de komende 5 jaar werkzaam blijven binnen de All Safety groep en zal zorg dragen voor de volledige integratie van het bedrijf en gezamenlijk de commerciële kansen verder uitbouwen. Ook voor de 70 medewerkers van beide bedrijven verandert er niets. Zij zullen met evenveel passie en enthousiasme blijven instaan voor de dagdagelijkse afhandeling van vragen, bestellingen en leveringen.

 

 

 

Contactgegevens voor meer informatie
marketing@trital.nl
+31 (0)10 2955 955

 

 

Vragen over de overname? Stuur ons een bericht.

The Safety People

Sinds 1986 zijn wij totaalleverancier van veiligheids-producten, en zit min of meer in ons DNA verweven. Wij realiseren ons dat veiligheid een ruim begrip is en voeren daarom meer dan 54.986 artikelen die onze gebruikers van top tot teen doen beschermen. © 2020 TRITAL Safety BV

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Om direct iemand te spreken bel ons op 010-2955955

Mis niks!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en/of aanbiedingen? Meld je dan hier aan!