Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Ruilen & Retourneren

U heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending worden uiterlijk binnen 7 dagen na retourontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag tenzij het een duidelijke fout van TRITAL Safety BV betreft.

Persoonlijke en bederfelijke producten kunnen alleen worden geretourneerd indien de verpakking verzegeld is. Bij bepaalde producten, kan bijvoorbeeld om hygiënische redenen, het herroepingrecht worden uitgesloten.

Als u een artikel ontvangt dat niet naar behoren functioneert, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice met vermelding van het ordernummer en de naam van het desbetreffende artikel. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en indien nodig een vervangend product toesturen. Klik hier voor de contactgegevens.

Verkeerde artikelen ontvangen

Bij ontvangst van een verkeerd artikel controleert u eerst welk artikel u heeft besteld en welk artikel is bevestigd via de eerst verstuurde e-mail. Komt dit niet overeen met de ontvangen artikelen, dan verzoeken wij u binnen 7 dagen contact met onze klantenservice op te nemen. Klik hier voor de contactgegevens.Vernieuwen, even geduld.