Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Mondkapjes voortaan tóch noodzakelijk

21-09-2020

In de eerste maanden van de Coronacrisis was het volgens het RIVM voor medewerkers van verpleeghuizen niet nodig een mondkapje te dragen als ze dicht bij een (verdachte) coronapatiënt werkten maar dat advies blijkt ingegeven te zijn door schaarste. Het RIVM trok het advies op 17 augustus in. Mondmaskers zijn voortaan "noodzakelijk", óók bij kort contact, zegt het RIVM.

"Het RIVM heeft een belangrijk advies over mondmaskers in de ouderenzorg stilzwijgend ingetrokken. De bewering van het ministerie van Volksgezondheid dat de richtlijnen alleen maar gebaseerd waren op medisch advies en veiligheid klopt niet, want schaarste speelde wel degelijk een rol."

Lees hier het volledige artikel


Het beste FFP2 masker voor jouw personeel tegen COVID-19

Wij hebben ze! De beste mondmaskers in Nederland met een BFE (Bacteriële Filtratie Efficiëntie) van 100%. Dit is onafhankelijk getoetst door de Nederlandse testinstituten PlasmaMade en GreenCycl. Bovendien overtreft dit masker vele vereisten van een Type II masker zoals de bloedspatbestendigheidstest volgens EN 14683. Dankzij deze overtreffende eigenschappen hebben jij en je collega's de bescherming die jullie verdienen. 

Alle eigenschappen op een rijtje:   
  • Volledig EN 149:2001 + A1:2009 gecertificeerd  
  • Bacteriële filtratie efficiëntie: 100% (Eis type II masker: ≥98%)  
  • Microbial cleanliness: 12 cfu/g (Eis type II masker: ≤30 cfu/g)  
  • Bloedspatbestendigheid: ≥21,3 kPa (Eis type IIR masker: ≥16 kPa)   
  • Alle certificaten en (onafhankelijke) testrapporten aanwezig
Vragen over dit masker? Neem contact met ons op via sales@trital.nl.Productomschrijving: ROOTS FFP2 NR maskers

Het masker is anatomisch voorgevormd wat resulteert in een betere bescherming. En met de elastische oorlussen blijft het gecertificeerde FFP2 mondmasker nauwsluitend op het gelaat van de drager gedurende een volledige dienst.

Het gebruikte materiaal is ongelooflijk licht en comfortabel voor de huid. De filtercapaciteiten zijn ongekend, onafhankelijke Nederlandse testinstituten PlasmaMade en GreenCycl hebben dit bevestigd. De testen kwamen uit op een fenomenale bacteriële filtratie efficiëntie (BFE) percentage van maar liefst 100%.

Daarom durven wij te stellen dat dit het beste FFP2-masker in Nederland is voor de bescherming van jouw personeel.

Ook direct leverbaar

Niet-medische mondmaskersEen niet-medisch mondkapje draag je niet ter bescherming van jezelf, maar ter bescherming van de mensen om je heen. Deze maskers zijn in grote hoeveelheden direct leverbaar vanuit ons magazijn in Rotterdam. Vragen over dit masker? Neem contact met ons op via sales@trital.nl.

Let op: dit is geen medisch hulpmiddel of persoonlijk beschermingsmiddel. 

terug
Blijf op de hoogte met The Safety Newsletter!Vernieuwen, even geduld.