Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Werkkleding spoorwegwerkers wordt Oranje!

26-06-2019

Veiligheid in de spoorbouw en in de hele bouw is en blijft een belangrijk thema. Uit onderzoek is gebleken dat het dragen van oranje signalerende veiligheidskleding langs het spoor even veilig is als gele signalerende veiligheidskleding. Tevens is het makkelijker en duidelijker als de hele bouw dezelfde kleur draagt. En dit sluit ook beter aan bij de landen om ons heen. In Duitsland draagt men ook oranjerode kleding.

Wat veranderd er?
RailAlert heeft besloten, vanaf 1 juli 2019 de kleur van de signalerende kleding te wijzigen van geel naar oranje. Iedereen in de bouw en langs het spoor draagt dan oranje signalerende veiligheidskleding.

Verdwijnt de gele signalerende veiligheidskleding ?
Degene die op de bouwplaats en in de spoorbouw zijn belast met veiligheid blijven wel geel dragen. Dit zijn de leider werkplekbeveiliging (LWB), de leider lokale veiligheid (LLV), de veiligheidsman (VHM), de grenswachter (GRW) en de begeleider buitendienst gesteld spoor (BBD).  Die zijn vanaf 1 juli juist extra herkenbaar en wijken als enige af.

Nog een paar dagen en dan is het al 1 juli. Zijn jullie al goed voorbereid? Voor advies staan één van onze specialisten voor je klaar! Dit kan door te bellen met onze Customer Service op +31(0)10-2955955 of een e-mail te sturen naar info@trital.nl

terug
Blijf op de hoogte met The Safety Newsletter!Vernieuwen, even geduld.