Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Het weer valt niet te veranderen, werkkleding wel!

30-04-2018

Regen, regen en nog is regen, we kunnen er niet omheen. Maar een beetje regen houdt ons toch niet tegen? Daarom hebben wij voor onze harde werkers onder ons die in weer of geen weer blijven doorwerken een aantal tips voor het werken in de regen en een hele speciale aanbieding om deze regenachtige dagen veilig door te komen. Het is essentieel om in regenachtige omstandigheden goed gekleed te zijn. De korte broeken en dunne hemden van afgelopen weken dienen vervangen te worden voor goede, stevige en vooral waterdichte werkkleding.  Maar waarom is het eigenlijk nou zo belangrijk om de werkkleding aan het weer aan te passen? Natte werkkleding houdt kou en vocht vast waardoor je weerstand wordt verlaagd, hiermee vergroot je de kans op onderstaande verschijnselen.
 

Gevolgen van onjuiste werkkleding in de regen:

- Oplopen van virussen- Dalende lichaamstemperatuur 
- Bewegingen worden minder soepel en minder snel
- Coördinatie wordt slechter
- Meer kans op omslaan
- Door de slechte coördinatie neemt het energieverbruik toe, en daarmee de vermoeidheid.

Daarom luid tip nummer 1:
- Verstrekken van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding die is afgestemd op de werkzaamheden en voorzieningen! Met name werkkleding die jou droog houden.

Het regent korting!

Om dit nu nog aantrekkelijker te maken hebben wij speciaal voor jou in de aanbieding de oranje ROOTS PU regenjas brandvertragendROOTS PU regenbroek brandvertragend en de ROOTS PU Amerikaanse regenoverall brandvertragend. Profiteer alleen deze week van 10% korting op deze artikelen!
Bezoek snel onze webshop om gebruik te maken van een 10% korting!
                                                                                        

Advies nodig?

Of wil je meer weten over veilig werken in regenachtige omstandigheden en welke pbm- artikelen je het beste kunt gebruiken? Stel al je vragen vrijblijvend aan een van onze specialisten! Dit kan door te bellen met onze Customer Care op +31(0)102955955 of een e-mail te sturen naar info@trital.nl

terug
Blijf op de hoogte met The Safety Newsletter!Vernieuwen, even geduld.