Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Nieuws

5 Tips voor het werken op hoogte

01-03-2018

De meeste arbeidsongevallen vinden plaats tijdens het werken op hoogte. Er is sprake van ernstig valgevaar als je meer dan 2,5 meter kan vallen. Maar er komen net zo vaak ernstige valongevallen voor bij hoogtes < 2,5 meter. Kennis van materialen en veiligheidsmaatregelen die genomen kunnen worden bij het werken op hoogte kunnen het verschil maken als er toch iets mis gaat. Hier zijn daarom 5 tips om ongelukken tijdens het werken op hoogte te voorkomen: 5 tips voor het werken op hoogte : 1..

lees verder

Gezocht: Logistiek/Magazijn medewerkers

28-02-2018

Wij zijn TRITAL Safety B.V., de nummer één bestemming voor alle benodigde pbm-artikelen en werkkleding van onze klanten. In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij meerdere Logistiek/Magazijn medewerkers.  Als Orderpicker draag jij zorg voor alle uitgaande bestellingen. Jouw nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid helpen bij het correct en op tijd toesturen van de juiste producten naar de juiste klanten. Dit maak jij med..

lees verder

TRITAL Safety Seminar Maart 2018

22-02-2018

Woensdag 21 maart wordt het eerstvolgende TRITAL Safety Seminar georganiseerd in samenwerking met de RDM Rotterdam en MSA. Tijdens dit seminar gaan we de diepte in met de nieuwe collectie van MSA voor het werken op hoogte en in besloten ruimtes. Met dit seminar bij de prachtige splinternieuwe trainingsplant, de oefenfabriek van RDM Rotterdam, zullen we niet alleen de theorie maar ook de praktijk in duiken. Het praktijkgedeelte zal dan ook plaatsvinden op de plant zelf waarbij we meerdere scenario's k..

lees verder

Dare to compare

01-02-2018

Valbescherming ervaren in een realistische en praktijkgerichte setting? In samenwerking met MSA bieden wij een praktijksessie in de MSA valbeschermingstruck waarmee we het gehele nieuwe assortiment aan valbeschermingsproducten kunnen testen en ervaren. Praktijkdemonstratie op locatie Tijdens deze sessie worden door specialisten demonstraties gegeven van alle verschillende valbeschermingsproducten variërend van harnassen en veiligheidslijnen maar ook tijdelijke en permanent aangebrachte syst..

lees verder

Ziekteverzuim? Verlaag het met deze tips!

25-01-2018

De nummer 1 oorzaak Waar mensen werken kunnen mensen ziek worden. Dit is een lose-lose situatie want het is vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever. Maar ziekteverzuim kan ook voorkomen worden! Van alle oorzaken voor ziekteverzuim is griep en verkoudheid nog steeds de meest genoemde reden in alle leeftijdsgroepen, 33,3% van alle verzuimgevallen komen hierdoor. Een griepje of verkoudheid komt nou eenmaal voor en zal nooit 100% vermeden kunnen worden maar door een paar hygiënische voor..

lees verder

Demp je cost of ownership

18-01-2018

MSA houdt zich al sinds 1930 bezig met veiligheid op hoogte en is een van de grootste ontwikkelaars en van een hele reeks aan valbeveiligingsproducten. Deze producten worden in allerlei sectoren gebruikt en zijn ontworpen om ongelukken of de gevolgen van ongelukken op het werk zo veel mogelijk te vermijden. Maar daar blijft het niet bij want naast de hele reeks aan valbeveiliging producten zo goed en veilig mogelijk te maken is er ook gedacht aan het verlagen van de cost of ownership. De cost of ..

lees verder

We are hiring: stage DTP'er

09-01-2018

Wij zijn per direct opzoek naar een DTP-stagiair die ons team komt versterken.  Wat ga je doen? Als Allround DTP'er binnen het Marketing Team ben jij continue bezig met het vertalen van commerciële boodschappen naar een visueel aantrekkelijk eindresultaat. Naast het vormgeven van banners, flyers, infographics, posters en ga zo maar door ligt er ook een 500+ pagina tellend 'monster' (lees: catalogus) op jou te wachten - maar met jouw stressbestendigheid, creativiteit en een verse bak koff..

lees verder

Herbruikbare stofmaskers slechts een gimmick?

09-01-2018

Moldex Air Plus ProValve bewijst het tegendeel! Herbruikbaar. Maar dan echt. Met de nieuwe Air Plus ProValve maskers van Moldex hebben wij een ECHT herbruikbaar stofmasker toegevoegd aan ons ademhalingsbescherming assortiment. De nieuwe Air Plus ProValve maskers zijn gemaakt met een zachte voorgevormde masker-rand van comfortabel en huidvriendelijk TPE dat zorgt voor een comfortabele en perfecte pasvorm vergelijkbaar met dat van een halfgelaatsmasker. De rand is tevens zeer gemakkelijk om te re..

lees verder

Veiligheid bereikt nieuwe hoogte met MSA latchways

20-12-2017

TRITAL heeft weer eens een echt nieuwe innovatie op het gebied van veiligheid, de MSA Latchways valbeveiliging. MSA is een grote speler op het gebied van veiligheidshelmen, adembescherming en gasdetectie en breidt hun pakket nu uit met een valbeveiliging collectie vol met nieuwe technieken overgenomen uit verschillende industrieën die de veiligheid verhogen en de cost of ownership verlagen. Gloednieuw assortiment valbeveilging Zo heeft MSA harnassen met een afdaallijn van Dyneema/Aramid Kernm..

lees verder

Geen koude handen deze winterperiode!

13-12-2017

De winter komt eraan! De afgelopen dagen was dat vrij duidelijk zichtbaar met de hoeveelheid sneeuw die Nederland bedekte. Reden te meer om weloverwegen keuzes te maken met jouw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Om ervoor te zorgen dat jouw handen uitstekend beschermt blijven tegen zeer koude temperaturen zijn er speciale winterhandschoenen beschikbaar. De OXXA X-Grip Thermo 51-850 handschoenen beschermd bijvoorbeeld tot temperaturen tot maar liefst ca. -30°C. De ..

lees verder
Blijf op de hoogte met The Safety Newsletter!Vernieuwen, even geduld.