Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Nieuws

Werkkleding spoorwegwerkers wordt Oranje!

26-06-2019

Veiligheid in de spoorbouw en in de hele bouw is en blijft een belangrijk thema. Uit onderzoek is gebleken dat het dragen van oranje signalerende veiligheidskleding langs het spoor even veilig is als gele signalerende veiligheidskleding. Tevens is het makkelijker en duidelijker als de hele bouw dezelfde kleur draagt. En dit sluit ook beter aan bij de landen om ons heen. In Duitsland draagt men ook oranjerode kleding. Wat veranderd er? RailAlert heeft besloten, vanaf 1 juli 2019 de kleur van de ..

lees verder

Werken in de zon! [10 tips]

24-06-2019

Heerlijk natuurlijk dat zonnetje terwijl je buiten bezig bent maar er zijn weldegelijk gezondheidsrisico’s die je in acht moet nemen. Werknemers die veel buiten werken lopen het meeste risico. Alertheid, concentratievermogen, productiviteit en motivatie zal door het warme weer ongetwijfeld verlagen wat kan leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Werken in de felle zon vergroot ook, zonder hoofdbescherming, het risico op een zonnesteek. De hogere UV-intensiteit zal tevens de huid sneller doen verbra..

lees verder

Redenen voor verkeerd gebruik van adembescherming

20-06-2019

Tot 50% van de ademhalingsbescherming faalt om gebruikers te beschermen en stelt hen bloot aan potentieel gevaarlijke stofdeeltjes en gassen die dodelijke ademhalingsaandoeningen kunnen veroorzaken. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is luchtvervuiling door natuurlijke en menselijke activiteiten het grootste milieurisico voor de gezondheid in de Europese Unie. Een rapport van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu stelt vast dat er geen veilige niveaus kunnen worden aangetoond waarbij geen s..

lees verder

Week van de RI&E

17-06-2019

Het is deze week de week van de risico inventarisatie en evaluatie. Het is dit jaar alweer 25 jaar geleden dat de RI&E verplicht werd gesteld via de Arbowet, toch zijn er nog altijd bedrijven die geen RI&E hebben uitgevoerd of simpelweg niet weten wat voor handige instrumenten er te vinden zijn om bij een RI&E te helpen. Daarom is dit een mooi moment om daar nog eens extra aandacht aan te schenken. Invloed van een RI&E Bij beroepsziekten gaat de aandacht al snel naar “..

lees verder

Presentatie nieuwe werkkleding Nettstaff

13-06-2019

Bergen op Zoom, Den Haag, Amsterdam, Almere, Eindhoven en Zwolle. Samen met Tricorp Workwear reizen wij, in The Greyhound, het land door om de 500+ monteurs van NettStaff kennis te laten maken met hun gloednieuwe kledingpakket. Ook een kleding presentatie of pasdag in stijl organiseren voor uw personeel? Neem contact met ons op.

lees verder

Nieuwe maataanduiding Tricorp

19-03-2019

Graag informeren wij u over de nieuwe maataanduiding van Tricorp. Een aanpassing die behalve voor een betere en moderne fit ook zorgt voor een mooiere uitstraling. Grote buitenmaten Voor het grootste deel zijn deze aanpassingen minimaal, maar in de grote buitenmaten is er een verschuiving: Waar u bij de oude maataanduiding een 4XL, 5XL en/of een 7XL bestelde moet u nu een 3XL, 4XL en/of een 5XL bestellen. Deze aanpassing is in onderstaande tabel in beeld gebracht. ..

lees verder

Een goede helm is hoofdzaak

04-02-2019

In de bouw, op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt en in veel productiebedrijven is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. Een veiligheidshelm beschermt tegen verwondingen aan het hoofd die kunnen ontstaan door het stoten van je hoofd of vallende voorwerpen. Omdat het werken in de steigerbouw per definitie op hoogte is en er vaak boven het hoofd gewerkt wordt, worden er vaak extra eisen aan de te gebruiken veiligheidshelm gesteld zoals een kinband om de gebruiker te verzekeren van..

lees verder

Zie jij je werk door de juiste bril?

14-01-2019

Waarom een veiligheidsbril? Pijnlijke en soms onherstelbare oogschade kunnen het gevolg zijn van het niet dragen van oog- en gelaatsbeschermingsmiddelen. Een spat zoutzuur, glas scherven, of een metaalsplinter kan ernstige gevolgen hebben en leiden tot irritaties, verbranding, ontstekingen en in het ergste geval blindheid. Ieder mogelijk gevaar vraag om een ander soort beschermingsmiddel. Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten en modellen. En via onze Specialist Safety Services kunt u onze special..

lees verder

#5 Nieuwe glazen pui! [VLOG]

04-12-2018

December is begonnen! Er is al ontzettend veel voortgang gemaakt met de verbouwing van de nieuwe Safety Store. We gaan van 30m2 naar 300m2. In deze vlog geven wij jullie een update en gaan we vliegensvlug door alle grote veranderingen. Houdt ons in de gaten want deze laatste paar december weken zullen bomvol geplande werkzaamheden staan, mis dus niets van de verbouwing! Like ons op Facebook en volg ons op LinkedIn om als eerste alle nieuwtjes te ontvangen van o.a. onze nieuwe Safety ..

lees verder

ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd

03-12-2018

TRITAL heeft onlangs wederom met succes de audits voor de ISO 9001 en ISO 14001 afgerond en hiervoor de certificaten van goedkeuring mogen ontvangen. De ISO 9001 & ISO 14001 certificaten worden uitgedeeld na succesvolle audits die de van het kwaliteitsmanagementsysteem en het milieumanagementsysteem. Deze audits worden om het aantal jaar gedaan door een onafhankelijke derde partij die kritisch kijkt naar verschillende bedrijfsprocessen en het kwaliteit- en milieumanagement systeem.

lees verder


Vernieuwen, even geduld.