Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Nieuws

We are hiring: stage DTP'er

09-01-2018

Wij zijn per direct opzoek naar een DTP-stagiair die ons team komt versterken.  Wat ga je doen? Als Allround DTP'er binnen het Marketing Team ben jij continue bezig met het vertalen van commerciële boodschappen naar een visueel aantrekkelijk eindresultaat. Naast het vormgeven van banners, flyers, infographics, posters en ga zo maar door ligt er ook een 500+ pagina tellend 'monster' (lees: catalogus) op jou te wachten - maar met jouw stressbestendigheid, creativiteit en een verse bak koff..

lees verder

Herbruikbare stofmaskers slechts een gimmick?

09-01-2018

Moldex Air Plus ProValve bewijst het tegendeel! Herbruikbaar. Maar dan echt. Met de nieuwe Air Plus ProValve maskers van Moldex hebben wij een ECHT herbruikbaar stofmasker toegevoegd aan ons ademhalingsbescherming assortiment. De nieuwe Air Plus ProValve maskers zijn gemaakt met een zachte voorgevormde masker-rand van comfortabel en huidvriendelijk TPE dat zorgt voor een comfortabele en perfecte pasvorm vergelijkbaar met dat van een halfgelaatsmasker. De rand is tevens zeer gemakkelijk om te re..

lees verder

Veiligheid bereikt nieuwe hoogte met MSA latchways

20-12-2017

TRITAL heeft weer eens een echt nieuwe innovatie op het gebied van veiligheid, de MSA Latchways valbeveiliging. MSA is een grote speler op het gebied van veiligheidshelmen, adembescherming en gasdetectie en breidt hun pakket nu uit met een valbeveiliging collectie vol met nieuwe technieken overgenomen uit verschillende industrieën die de veiligheid verhogen en de cost of ownership verlagen. Gloednieuw assortiment valbeveilging Zo heeft MSA harnassen met een afdaallijn van Dyneema/Aramid Kernm..

lees verder

Geen koude handen deze winterperiode!

13-12-2017

De winter komt eraan! De afgelopen dagen was dat vrij duidelijk zichtbaar met de hoeveelheid sneeuw die Nederland bedekte. Reden te meer om weloverwegen keuzes te maken met jouw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Om ervoor te zorgen dat jouw handen uitstekend beschermt blijven tegen zeer koude temperaturen zijn er speciale winterhandschoenen beschikbaar. De OXXA X-Grip Thermo 51-850 handschoenen beschermd bijvoorbeeld tot temperaturen tot maar liefst ca. -30°C. De ..

lees verder

Heb jij je oren lief? [Gehoorbescherming]

11-12-2017

Gehoorschade, ofwel lawaaislechthorendheid, staat al jaren op nummer 1 in de top 10 van meest gemelde beroepsziekte in Nederland. Ondanks de beschikbare kennis blijken de huidige maatregelen onvoldoende te werken, want nog worden 900.000 werknemers dagelijks blootgesteld aan oorverdovend schadelijk geluid. Een ongeneselijke aandoening die voorkomen had kunnen worden. Voornamelijk de mensen werkzaam in de bouw en industrie lopen een verhoogd risico op gehoorschade aldus de Nederlands Centrum voor..

lees verder

Gezocht: Video editor (stage/afstudeeropdracht)

08-12-2017

Als video editor ben jij onderdeel van het interne videoproductiebedrijf van TRITAL Safety B.V. Je regisseert, filmt, monteert en animeert alle video’s voor intern en extern gebruik. Wat ga je doen? Je zal een centrale positie binnen de marketingafdeling krijgen en de audiovisuele productie verder doen professionaliseren. Het project omvat het regisseren, filmen en monteren van o.a. productvideos en aftermovies. Je werkt concepten uit in een operationeel plan en voert deze vervolgen..

lees verder

Blijf warm en droog met een 3-lagensysteem

06-10-2017

Het onstuimige weer begint eraan te komen en dat betekent dat de juiste keuze voor werkkleding het verschil zal maken. Het verschil tussen droog, warm en veilig je werkzaamheden kunnen uitvoeren, en niet. Maar waarop moet je letten bij het uitkiezen van werkkleding dat bescherming moet bieden tegen regen en kou? Het is niet langer nodig om hele dikke kleding aan te trekken om warm te blijven. Door vele innovaties in de (werk)kleding is het belangrijker om in lagen te denken en te kleden. In 3 lagen wel..

lees verder

Every step counts

02-08-2017

Beter dan ooit tevoren. In de nieuwe ROOTS schoenen zit een ongekende hoeveelheid aan indrukwekkende innovatie verwerkt. Elk onderdeel is aandachtig ontworpen zodat het de prestaties en comfort verbetert en vermoeidheid vermindert.  De ROOTS Support Structure inlegzolen zijn ontwikkeld om het voetklimaat anatomisch te verbeteren en zijn afgestemd op de drie meest voorkomende voettypes. Iedere set inlegzolen heeft daarvoor een andere soort kromming dat verwondingen zal voorkomen en vermoeidhe..

lees verder

Wat betekent de nieuwe EN 388-norm?

02-08-2017

Werkhandschoenen zijn essentieel in het beperken van mogelijk risico bij mechanisch, chemisch, of thermisch gevaar bij werkzaamheden waar uw handen zijn betrokken - en dat zijn vrijwel alle werkzaamheden. Het is daarom erg belangrijk dat per risico een juiste afweging gemaakt wordt om te kijken welke werkhandschoen geschikt is. Een goede werkhandschoen voldoet aan de EN 388 normering. Per 2 november 2016 is deze normering echter gewijzigd. Een belangrijke normering want er wordt getest in hoeverre ha..

lees verder

De nieuwe PBM verordening (2016/425)

02-08-2017

Onlangs is de nieuwe Europese verordening Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) 2016/245 gepubliceerd door de Europese Unie. Er geldt sinds de inwerkingtreding van de verordening een 2-jarige overgangsperiode. De verordening (EU) 2016/425 wordt per 21 april 2018 van kracht in iedere Europese lidstaat zonder dat het land dit eerst nog in nationale wetgeving moet omzetten. Daarmee wordt ook de richtlijn 89/686/EEG uit 1989 rechtstreeks teruggetrokken. Van Categorie II naar Categorie III ..

lees verder
Blijf op de hoogte met The Safety Newsletter!Vernieuwen, even geduld.