Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Nieuws

De noodzaak van goede handbescherming

18-07-2018

We werken allemaal met onze handen. Binnen het arbeidsproces dan ook onmisbare werktuigen. Echter blijkt uit onderzoek dat 60-70% verkeerde handbescherming gebruikt en dat 38% van verwondingen tijdens werk een handverwonding betreft. Bewustwording is daarom noodzakelijk, werkt uw personeel wel met de juiste veiligheidshandhschoenen? En bieden deze handschoenen voldoende bescherming? Handbescherming is een complexe materie waarbij aan een veelvoud aan risico's gedacht moet worden: extreme hitte, ext..

lees verder

Het weer valt niet te veranderen, werkkleding wel!

30-04-2018

Regen, regen en nog is regen, we kunnen er niet omheen. Maar een beetje regen houdt ons toch niet tegen? Daarom hebben wij voor onze harde werkers onder ons die in weer of geen weer blijven doorwerken een aantal tips voor het werken in de regen en een hele speciale aanbieding om deze regenachtige dagen veilig door te komen.  Het is essentieel om in regenachtige omstandigheden goed gekleed te zijn. De korte broeken en dunne hemden van afgelopen weken dienen vervangen te worden voor..

lees verder

Flickit in 3 stappen

24-04-2018

1. Open de verpakking. 2. Ontvouw het masker. 3. Druk de punten naar elkaar toe.  Nog nooit was het dragen van een stofmasker zo simpel en snel geweest. De Flickit stofmaskers zijn de meest simpele, snelle en hygiënische stofmaskers in heel Nederland. Daarnaast heeft Flickit een universele maat en is daarom ook geschikt voor diverse gezichtstypes. Wat heeft Flickit mij nog meer te bieden? Gezichtsmasker Een groot oppervlakte staat garant voor een grotere afdekking van het gezicht en een lagere..

lees verder

Zer0 zorgen over adembescherming

20-04-2018

Rijke bescherming en maximaal comfort, dit zijn de 2 sleutelbegrippen van de ROOTS/BLS Zer0 stofmaskers. De Zer0 lijn is de nieuwe aanwinst aan onze collectie stofmaskers. Dit masker biedt een bescherming tegen stofdeeltjes van maar liefst 99,92%. Daarnaast zijn de Zer0 stofmaskers ideaal voor het verrichtten van zwaar fysiek werk en door de uniek ontworpen pasvorm is het masker zeer gemakkelijk en comfortabel te dragen.  Wat heeft de Zer0 mij nog meer te bieden?  ANATOMISCH De voorgevormde..

lees verder

5 Tips voor het werken op hoogte

01-03-2018

De meeste arbeidsongevallen vinden plaats tijdens het werken op hoogte. Er is sprake van ernstig valgevaar als je meer dan 2,5 meter kan vallen. Maar er komen net zo vaak ernstige valongevallen voor bij hoogtes < 2,5 meter. Kennis van materialen en veiligheidsmaatregelen die genomen kunnen worden bij het werken op hoogte kunnen het verschil maken als er toch iets mis gaat. Hier zijn daarom 5 tips om ongelukken tijdens het werken op hoogte te voorkomen: 5 tips voor het werken op hoogte : 1..

lees verder

Gezocht: Logistiek/Magazijn medewerkers

28-02-2018

Wij zijn TRITAL Safety B.V., de nummer één bestemming voor alle benodigde pbm-artikelen en werkkleding van onze klanten. In verband met de aanhoudende groei en uitbreidingen die wij ook voor de toekomst voorzien, zoeken wij meerdere Logistiek/Magazijn medewerkers.  Als Orderpicker draag jij zorg voor alle uitgaande bestellingen. Jouw nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid helpen bij het correct en op tijd toesturen van de juiste producten naar de juiste klanten. Dit maak jij med..

lees verder

TRITAL Safety Seminar Maart 2018

22-02-2018

Woensdag 21 maart wordt het eerstvolgende TRITAL Safety Seminar georganiseerd in samenwerking met de RDM Rotterdam en MSA. Tijdens dit seminar gaan we de diepte in met de nieuwe collectie van MSA voor het werken op hoogte en in besloten ruimtes. Met dit seminar bij de prachtige splinternieuwe trainingsplant, de oefenfabriek van RDM Rotterdam, zullen we niet alleen de theorie maar ook de praktijk in duiken. Het praktijkgedeelte zal dan ook plaatsvinden op de plant zelf waarbij we meerdere scenario's k..

lees verder

Dare to compare

01-02-2018

Valbescherming ervaren in een realistische en praktijkgerichte setting? In samenwerking met MSA bieden wij een praktijksessie in de MSA valbeschermingstruck waarmee we het gehele nieuwe assortiment aan valbeschermingsproducten kunnen testen en ervaren. Praktijkdemonstratie op locatie Tijdens deze sessie worden door specialisten demonstraties gegeven van alle verschillende valbeschermingsproducten variërend van harnassen en veiligheidslijnen maar ook tijdelijke en permanent aangebrachte syst..

lees verder

Ziekteverzuim? Verlaag het met deze tips!

25-01-2018

De nummer 1 oorzaak Waar mensen werken kunnen mensen ziek worden. Dit is een lose-lose situatie want het is vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever. Maar ziekteverzuim kan ook voorkomen worden! Van alle oorzaken voor ziekteverzuim is griep en verkoudheid nog steeds de meest genoemde reden in alle leeftijdsgroepen, 33,3% van alle verzuimgevallen komen hierdoor. Een griepje of verkoudheid komt nou eenmaal voor en zal nooit 100% vermeden kunnen worden maar door een paar hygiënische voor..

lees verder

Demp je cost of ownership

18-01-2018

MSA houdt zich al sinds 1930 bezig met veiligheid op hoogte en is een van de grootste ontwikkelaars en van een hele reeks aan valbeveiligingsproducten. Deze producten worden in allerlei sectoren gebruikt en zijn ontworpen om ongelukken of de gevolgen van ongelukken op het werk zo veel mogelijk te vermijden. Maar daar blijft het niet bij want naast de hele reeks aan valbeveiliging producten zo goed en veilig mogelijk te maken is er ook gedacht aan het verlagen van de cost of ownership. De cost of ..

lees verder


Vernieuwen, even geduld.