Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Nieuws

Nieuwe maataanduiding Tricorp

19-03-2019

Graag informeren wij u over de nieuwe maataanduiding van Tricorp. Een aanpassing die behalve voor een betere en moderne fit ook zorgt voor een mooiere uitstraling. Grote buitenmaten Voor het grootste deel zijn deze aanpassingen minimaal, maar in de grote buitenmaten is er een verschuiving: Waar u bij de oude maataanduiding een 4XL, 5XL en/of een 7XL bestelde moet u nu een 3XL, 4XL en/of een 5XL bestellen. Deze aanpassing is in onderstaande tabel in beeld gebracht. ..

lees verder

Een goede helm is hoofdzaak

04-02-2019

In de bouw, op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt en in veel productiebedrijven is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. Een veiligheidshelm beschermt tegen verwondingen aan het hoofd die kunnen ontstaan door het stoten van je hoofd of vallende voorwerpen. Omdat het werken in de steigerbouw per definitie op hoogte is en er vaak boven het hoofd gewerkt wordt, worden er vaak extra eisen aan de te gebruiken veiligheidshelm gesteld zoals een kinband om de gebruiker te verzekeren van..

lees verder

Zie jij je werk door de juiste bril?

14-01-2019

Waarom een veiligheidsbril? Pijnlijke en soms onherstelbare oogschade kunnen het gevolg zijn van het niet dragen van oog- en gelaatsbeschermingsmiddelen. Een spat zoutzuur, glas scherven, of een metaalsplinter kan ernstige gevolgen hebben en leiden tot irritaties, verbranding, ontstekingen en in het ergste geval blindheid. Ieder mogelijk gevaar vraag om een ander soort beschermingsmiddel. Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten en modellen. En via onze Specialist Safety Services kunt u onze special..

lees verder

#5 Nieuwe glazen pui! [VLOG]

04-12-2018

December is begonnen! Er is al ontzettend veel voortgang gemaakt met de verbouwing van de nieuwe Safety Store. We gaan van 30m2 naar 300m2. In deze vlog geven wij jullie een update en gaan we vliegensvlug door alle grote veranderingen. Houdt ons in de gaten want deze laatste paar december weken zullen bomvol geplande werkzaamheden staan, mis dus niets van de verbouwing! Like ons op Facebook en volg ons op LinkedIn om als eerste alle nieuwtjes te ontvangen van o.a. onze nieuwe Safety ..

lees verder

ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd

03-12-2018

TRITAL heeft onlangs wederom met succes de audits voor de ISO 9001 en ISO 14001 afgerond en hiervoor de certificaten van goedkeuring mogen ontvangen. De ISO 9001 & ISO 14001 certificaten worden uitgedeeld na succesvolle audits die de van het kwaliteitsmanagementsysteem en het milieumanagementsysteem. Deze audits worden om het aantal jaar gedaan door een onafhankelijke derde partij die kritisch kijkt naar verschillende bedrijfsprocessen en het kwaliteit- en milieumanagement systeem.

lees verder

Open brief aan de industrie

29-11-2018

Inmiddels ben ik nu 32 jaar actief op gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen; ooit begonnen in de van Oestendestraat in een zijstraat van een zijstraat, ergens in Rotterdam. In deze open brief wil ik het met u hebben over adembescherming. Inderdaad; 32 jaar geleden verkochten wij ook stofmaskers, die snuitjes werden genoemd; P1 met 50 in een doos. Eigenlijk alleen geschikt voor….ja voor wat eigenlijk? Later kwam P2, gevolgd door uitademventielen en daarna werd P3 gemeengoed. E..

lees verder

Het roer moet om! Daar is jouw hulp bij nodig.

14-11-2018

De kledingindustrie behoort tot de meest vervuilende industrieën ter wereld en dat heeft óók invloed op jouw ecologische footprint. Er is een hoop winst te behalen op heel veel verschillende vlakken. Bijvoorbeeld in de vermindering en het hergebruiken van grondstoffen. Gebruikte PBM's bevatten óók veel waardevolle grondstoffen die gerecycled kunnen worden tot nieuwe producten of zelfs nieuwe PBM's. Safety Event: Veilig Circulair Werken Op 29 novem..

lees verder

GIS NIET LANGER ALS HET GAAT OM HANDBESCHERMING

24-10-2018

Blootstelling aan scherp materiaal en snijrisico's is in de meeste industriële omstandigheden heel normaal. De mate van risico bepaalt welke van de zes beschikbare snijweerstandsniveaus (A-F) je moet gebruiken. Zelfs ogenschijnlijk ‘veilige’ taken, zoals het vast- en losdraaien van schroeven of standaard magazijntaken maken werknemers kwetsbaar voor snijwonden.  Welke prestatieniveaus je nodig hebt, hangt af van de toepassing en de aanwezige risico's. Met het juiste snijweerstan..

lees verder

Zilveren medaille voor duurzaamheid

19-10-2018

Het duurzame bedrijfsbeleid van TRITAL Safety B.V. is door EcoVadis erkent met het zilveren (medaille) certificaat. Uit het rapport van EcoVadis kwam naar voren dat TRITAL Safety B.V. in de top 20% bevind van alle bedrijven geaudit in onze categorie. Een resultaat waar wij trots op zijn! We streven ernaar in 2019 om nog duurzamer onze passie voor veiligheidsartikelen te kunnen uitoefenen. Wat is EcoVadis? EcoVadis beoogt de verbetering van de praktijk van bedrijven op milieu- en sociaal gebie..

lees verder

#3 Hakken en zagen [VLOG // Werk aan de winkel]

11-10-2018

De aannemer is begonnen met het zagen en uithakken van de betonnen vloer op de eerste verdieping. Maar wat komt daarvoor in de plaats? Bekijk onze derde "Werk aan de winkel" vlog waarin onze collega Ronaldo je alles verteld over de huidige ontwikkelingen. Tipje van de sluier, het gaat er vrij heftig aan toe! Like ons op Facebook en volg ons op LinkedIn om als eerste alle nieuwtjes te ontvangen van o.a. onze nieuwe Safety Store!

lees verder


Vernieuwen, even geduld.