Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Door mensen, voor mensen

In de afgelopen jaren heft TRITAL een gezonde groei doorgemaakt in een steeds verder krimpende markt. In een markt met oplopende werkloosheid; vooral jeugdwerkloosheid, is het voor een werkgever gemakkelijk zoeken naar personeel. TRITAL heeft altijd al een sterke behoefte gehad om werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans te geven. Vaak mensen die reeds meerdere jaren werkloos zijn, of die andere maatschappelijke problemen hebben ondervonden; niet iedereen is altijd even gelukkig in het leven.

Binnen TRITAL realiseert een ieder zich heel goed, dat de producten die de klanten afnemen, de laatste verdedigingslinie vormen voor als het mis gaat. De mensen die onze veiligheidsartikelen dagelijks gebruiken moeten erop kunnen vertrouwen, dat er alles aan gedaan is om hen zo goed mogelijk te beschermen. Dat overheersende gevoel; om de mensen die onze producten gebruiken optimaal te beveiligen zit diep in het DNA van ons bedrijf.

Als TRITAL van mening is dat producten onvoldoende aansluiten bij de wensen van gebruikers, of te weinig veiligheid bieden naar onze maatstaven, dan ziet TRITAL het als verplichting om zelf naar betere oplossingen te zoeken en te vinden.

Die eigengereidheid van zaken beter willen doen, heeft in ieder geval geresulteerd in een aantal private labels en een unieke vorm van dienstverlening op gebied van veiligheidsbrillen op sterkte en otoplastieken.

Een collectie van uitstekende producten is één ding, maar op tijd en compleet leveren is minstens zo belangrijk. TRITAL heeft een state-of-the-art automatisering en dito webshop. Leveren zoals is afgesproken en klanten informeren; dat is wat u van TRITAL kunt verwachten.

Tenslotte heeft de TRITAL groep de randvoorwaarden voor goed zakendoen onder controle. Gecertificeerd volgens ISO 9001 (sinds 1997) en ISO 14001 en lid van Fair Wear Foundation, teneinde een bijdrage te leveren aan oprecht verduurzaming van het productaanbod en de arbeidsomstandigheden in onze fabrieken actief te bewaken en verbeterplannen door te voeren. Binnen ons Nederlandse bedrijf voert TRITAL bovendien een actief “Social return” beleid. In normaal Nederlands betekent dit dat we onze nek uitsteken om mensen een tweede, of soms derde kans te geven.


Vernieuwen, even geduld.