Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer
Midden in de samenleving door actieve deelname
TRITAL: streven naar de hoogste kwaliteit

Om de eigen organisatie hierop aan te sturen is TRITAL volgens de belangrijkste kwaliteits- en milieustandaards gecertificeerd.

ISO 9001:2008

ISO 9001 is de benaming voor een serie van kwaliteitsstandaards, die in ruim 200 landen wordt erkend en zijn geadopteerd als de nationale standaard voor kwaliteitsborging. Het belangrijkste document in deze serie is de ISO 9001. Dit is de code die bij daadwerkelijke audits wordt gebruikt. Alle andere docu-menten in de ISO 9000 reeks geven beschrijvingen hoe de ISO 9001 dient te worden toegepast.

ISO 14001:2004
Deze norm is geen milieustandaard als zodanig en schrijft dientengevolge geen harde eisen voor ten aanzien van milieueisen. De standaard dient vooral als raamwerk om organisaties te ondersteunen in de ontwikkeling van een eigen milieu management systeem. ISO 14001 kan met andere management functionaliteiten geïntegreerd worden en helpt bedrijven om hun milieu, als-mede economische doelen te realiseren.Lidmaatschap van SATRA
SATRA Technology Centre wordt wereldwijd erkent als één van de toonaan-gevende certificeringsinstanties. Het lidmaatschap van SATRA zorgt ervoor dat klanten kunnen profiteren van de allerbeste professionele ondersteuning op gebied van kwaliteitsborging en doelmatigheid van producten. SATRA is een internationale organisatie en biedt ondersteuning in de gehele productie ke-ten; van materialen tot aan eindgebruiker.
Vernieuwen, even geduld.