Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

De TRITAL Groep

Aangenaam, wij zijn Trital. Officieel heten wij TRITAL Safety B.V., maar de meesten noemen ons 'gewoon' Trital. Zij kennen ons echter ook als The Safety People. Wij zijn namelijk al sinds 1986 bezig met veiligheid. Het zit min of meer diep in ons DNA verweven.

Nu zult u denken, veiligheid... da's een nogal ruim begrip. Dat realiseren wij ons ook, en daarom voeren wij meer dan 45,000 artikelen die onze gebruikers van top tot teen zullen beschermen. Vanuit onze thuishaven Hoogvliet-Rotterdam bedienen wij heel Nederland en ook geregeld daarbuiten.

Hierbij houdt het echter niet op, althans dat vinden wij. In een markt waar zoveel gebeurd en de innovaties zich in razendsnel tempo opvolgen, vinden wij het onze verantwoordelijkheid om u daarvan op de hoogte te houden. Dit doen wij oa. door onze nieuwsbrief, maar ook door frequent evenementen te organiseren waarbij kennis en kunde centraal staan.

Onze obsessie voor het ultieme veiligheidsproduct heeft ertoe geleid dat wij onder ROOTS for Safety B.V. ook producent zijn van brandvertragende werkkleding. Vanuit de kantoren in Rotterdam, Hong Kong, en Suzhuo (China) bedienen wij de Europese markt en mag zich Europees gezien rekenen tot de grote aanbieders van brandvertragende werkkleding.

Oorspronkelijk was ROOTS een merknaam onder de paraplu van TRITAL. De ontwikkelingen met het ROOTS merk zijn sinds 2008 dermate stormachtig geweest, dat ROOTS sinds 2012 een op zichzelf staande onderneming is geworden. Sinds 2014 staan TRITAL en ROOTS ook fysiek op eigen benen, met eigen bedrijfspanden, een eigen personele bezetting en een eigen commercieel beleid.

Het zal niet verbazen dat TRITAL de volledige ROOTS collectie in het portfolio voert. Uiteindelijk was het TRITAL dat ooit bedacht dat er in de markt behoefte was aan een betere kwaliteit brandvertragende kleding. Sinds die beginjaren is er veel veranderd en verbeterd in de markt. Toch denken we dat ROOTS nog steeds met kop en schouders boven andere merken brandvertragende kleding uitsteekt.

We willen er echter nadrukkelijk op wijzen dat er ook andere, soms zeer succesvolle, ROOTS dealers in de Nederlandse markt opereren, die dezelfde collectie tegen gelijkwaardige condities kunnen aanbieden. Voor andere dealers buiten TRITAL kunt u de website www.roots-original.com raadplegen.
 

Mission Statement


TRITAL wil een trendsettende, innovatieve en betrouwbare leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen zijn, gegrondvest op een sterke maatschappelijke betrokkenheid en het besef dat de persoonlijke veiligheid en gezondheid van de drager het uitgangspunt is voor al het handelen nu en in de toekomst.
 

Het TRITAL DNA


De mission statement is het uitgangspunt van alles wat wij doen. We houden ervan om dicht bij de kern te blijven; altijd de uitgangspunten bewaken. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een transformatie ondergaan, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen uitgangspunt is geworden voor de bedrijfsvoering.

Wat we ook belangrijk vinden is ‘onszelf’ te blijven. TRITAL en ROOTS zijn bedrijven met zeer korte communicatielijnen, waar een baas-knecht cultuur volkomen afwezig is en zal blijven. Het zal nimmer gebeuren dat leden van de directie niet vanuit de eerste hand weten wat er bij de klanten speelt en wat belangrijk is. Door met klanten in gesprek te blijven ontstaan de beste verbeterplannen. Wij zijn beslist niet ontevreden over de kwaliteit van producten en dienstverlening die wij met onze bedrijven leveren, maar het kan altijd beter. En het moet ook altijd beter! We worden ook steeds beter! We hechten aan stabiele, langdurige relaties; met klanten, maar ook met toeleveranciers en niet in de laatste plaats met ons personeel, waarbij het woord ‘loyaliteit’ de sleutel is. Dat is in het kort wie we zijn.

Onderstaand staan de punten waarin TRITAL voordeel kan bieden. De punten waar TRITAL het verschil maakt… Daarnaast biedt TRITAL vanzelfsprekend ook de service die we als ‘normaal’ willen aanduiden, maar die niet onvermeld mag blijven.
  1. Specialist Safety Services, volledige controle over het aanmeten van veiligheidsbrillen, otoplastieken en aangepast veiligheidsschoeisel middels gediplomeerd opticien, face fittesten, en controles op valbeveilging;  
  2. Eigen atelier, razendsnel kleding vermaken, speciale maten; alles in eigen beheer;  
  3. IJzersterk private label; ontwikkeld door TRITAL ROOTS, brandvertragende kleding - Nederlands’ marktleider, serie veiligheidsschoenen met superieure slipweerstand en enkel-ondersteuning; collectie impact handschoenen voor diverse toepassingsgebieden;  
  4. Uniek klantinformatie systeem, klantenvragen met een deadline waarop het gehele bedrijf is aangesloten;  
  5. Eigen emblemen afdeling;  
  6. Beschikbaarheid van A-artikelen van maar liefst 98%; snel en compleet leveren; ondersteund door het meest geavanceerde logistieke softwarepakket op de markt; Slim4 van Slimstock;  
  7. Controle over alle processen, procedures en een heldere ‘code of conduct’ voor alle toeleveranciers, processen gebord volgens ISO 9001, milieudoelen geborgd volgens ISO 14001, lid van Fairwear Foundation, lid van Max Havelaar; 
  8. Meer veiligheid, meer veiligheid en veel meer comfort voor hetzelfde geld;  
  9. Klantgericht, klantenvragen met een deadline waarop het gehele bedrijf is aangesloten.


Vernieuwen, even geduld.