Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Altijd bereikbaar

Werk veilig. Blijf productief.

Werk veilig, blijf productief. Dit is waar het bij Milwaukee om gaat. Innovatieve oplossingen creëren waardoor gevaren op de werkplek worden geëlimineerd, zodat personeel veilig en productief kan blijven werken.

De innovatieve oplossingen van Milwaukee zijn o.a. terug te zien in hun werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die specifiek aansluiten op de behoefte van de eindgebruiker. 

PBM op basis van wensen en behoefte van de eindgebruiker  

Werkplekken veranderen constant en vragen daarom om verbeteringen en oplossingen. Om verandering teweeg te brengen werkt Milwaukee dagelijks nauw samen met de eindgebruiker om de wensen, behoeften en beperkingen die zij ervaren te achterhalen. Door de eindgebruiker centraal te stellen, zijn zij in staat om persoonlijke beschermingsmiddelen te ontwerpen die zich aanpassen aan verschillende werkgerelateerde taken.

Val altijd op met
Milwaukee Workwear

Werkkleding van Milwaukee is gemaakt van duurzaam en ademend materiaal om de gebruiker tegen alle vier de elementen te beschermen.

De kleding is zo ontworpen dat het mogelijk is om in welke werkomgeving dan ook te werken. Dat komt doordat de werkkleding in lagen of apart te dragen zijn.

Met de werkkleding van Milwaukee beweeg je vol vertrouwen en zonder beperkingen op de werkplek.

 

 

 

 

Veiligheidsbrillen van Milwaukee

De nieuwe veiligheidsbrillen van Milwaukee zijn dé oplossing voor problemen waar professionals tegen aanlopen. Ze bieden een hoog comfort, hebben een correcte pasvorm en zijn duurzaam. 

Alle veiligheidsbrillen zijn gecertificeerd volgens EN 166, om de oogbescherming en slagvastheid te garanderen. Door ook te voldoen aan de EN 172 bieden deze ook een optimale UV-bescherming. 

Verlicht de werkplaats met hoofd- en zaklampen

De collectie lampen van Milwaukee leveren een hoog licht rendement. De hoofdlampen hebben een variëteit aan uitgangsmodi, lichtintensiteiten en zijn gemakkelijk te bevestigen op veiligheidshelmen met clips en een rubberen grip. Dankzij de ingebouwde positioneringskopkanteling kunnen gebruikers het licht richten waar het nodig is.

Alle hoofd- en zaklampen zijn voorzien van TRUEVIEW™ hoogwaardig vermogen en bieden neutraal, kleurecht licht.

 

 

 

 

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen op sterkte

Hi-Vis Veiligheidshesjes

Handschoenen en sleeves

Hoofdlampen

Zaklampen

Accessoires

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2023

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.