Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

 Ontdek 54.986 artikelen 
 voor jouw veiligheid! Nu voor maar €30,- zolang de voorraad strekt!

De Flamebuster Nordic Classic overall is gemaakt van 99% katoen, 1% antistatisch en heeft een doekgewicht van 350 gr/m². De overall is voorzien van vlamvertragende reflectie banden, centrale YKK ritssluiting, 2 borstzakken met YKK ritssluiting, 2 achterzakken, 2 zijzakken met doortast, duimstokzak en een pennenzak. De overall is verkrijgbaar in de kleuren: korenblauw, marine, oranje, rood en zwart.
 Bestel 'm direct onlineKask Zenith BA veiligheidshelm

Een lichtgewicht veiligheidshelm van maar 380 gram is zeer comfortabel om te dragen. Het binnenwerk, dat rechtstreeks bevestigd is, is van polystyreemschuim. 

 Bestel 'm direct online Brandvertragende RWS Softshell

 

De brandvertragende hi-vis RWS softshell is bijzonder comfortabel en voldoet aan alle veiligheidseisen. De geprinte reflectietape zorgt voor extra draagcomfort en bewegingsvrijheid. Tevens is de jas voorzien van 5 zakken zodat er voldoende opbergmogelijkheden zijn.

Bestel 'm direct online Specialist Safety Services


Onze Specialist komt altijd op afspraak. Bij de ene klant zijn dit vaste afspraken op vaste momenten, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels. Andere klanten laten hem op afroep komen. Jouw personeel kan bij onze Specialist terecht voor brillen, otoplastieken, veiligheidsschoenen en schoenaanpassingen, face fittesten, een valbeveiliging controles.

 

Maak een afspraakVernieuwen, even geduld.