Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

TRITAL's Logo Service

Met TRITAL’s logo service kan werkkleding eenvoudig voorzien worden van logo’s en allerlei andere bedrukkingen. Het zorgt ervoor dat uw personeel er niet alleen netjes bijloopt, maar het geeft ook een professionele uitstraling en herkenbaarheid. Het logo bedrukkingsproces bestaat uit slechts 5 stappen die door de jaren heen zorgvuldig zijn doorontwikkeld en ge- stroomlijnd.

Onze speciale transmatic logo’s voldoen aan de hoogste eisen betre ende kwaliteit, duurzaamheid, en levensduur. Ook is het materiaal geïntegreerd in de certi cering van onze brandwerende werkkleding, en zijn zeer wasbestendig en chemisch te reinigen.

Besteld u online dan zorgt het online logo beheer ervoor dat uw werkkleding automatisch voorzien wordt van logo-opdruk op vaste, vooraf bepaalde plekken. Ook naamstroken worden des gewenst automatisch gekoppeld aan de producten van uw personeelsleden. 

Het logo bedrukkingsprocess bestaat uit slechts 5 stappen. 

 1. De digitale logo bestanden gereed maken voor het afdrukken.
 2. Op speciaal transmatic heatsel transfer materiaal afgedrukt.
 3. Met precisie de logo's handmatig stuk voor stuk uitsnijden.
 4. Met een speciale transferpers wordt het logo bedrukt op het kledingstuk.
 5. Een laatste visuele inspectie voordat het kledingstuk wordt verpakt.

 

Werkkleding verplicht voorzien van logo's

In sommige gevallen bent u zelfs Belasting technisch verplicht om kleding te voorzien van een logo, zie hiervoor nevenstaand stroomschema, of voor meer informatie de website van de Belastingdienst.

Bedrukken van kleding met uw logo

De transmatic heatseal transfer logo’s zijn uniek in kwaliteit en duurzaamheid. Een ruime kleurkeuze uit 40 standaardkleuren, die vrijwel dagelijks worden geproduceerd, maken korte levertijden mogelijk. Pantone, HKS en Ral kleuren kunnen bij aantallen vanaf 400 stuks op bestelling worden aangemaakt.

Kenmerken:

 • Na twintig jaar productie met tussentijdse aanpassingen een vrijwel uitontwikkeld product dat voldoet aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en levensduur
 • Aan te brengen, met een speciale transferpers, op de meest gangbare textielsoorten. Dus overal waar kwaliteit en duurzaamheid gewenst is
 • Hoog wasbestendig en chemisch te reinigen
 • Heeft een vuilafstotende werking zodat de transfer altijd briljant en mooi van kleur blijf 

Andere mogelijkheden

 • Naast de transmatic heatseal transfer logo’s zijn er nog andere mogelijkheden;
 • Retroreflecterende transferlogo’s
 • Helmstickers
 • Microsign (speciaal voor promotionele doeleinden) 

Voorbeeld

U heeft in totaal 119 kledingstukken om te bedrukken met een borstlogo, dan worden er minimaal 200 emblemen geproduceerd, na goedkeuring van het ontwerp. Het restant van de emblemen houdt TRITAL kosteloos voor u op voorraad om u zodoende snel te kunnen bedienen in het geval van nabestellingen. Indien de voorraad onder een vooraf overeengekomen minimum komt informeren wij u hierover direct zodat u tijdig uw voorraad weer op niveau kunt brengen.
 
Voor het bedrukken hanteren wij een kleine vergoeding per kledingstuk (uitpakken, bedrukken, opvouwen en inpakken):
 • Kledingstuk voorzien van borstlogo € 0,68
 • Kledingstuk voorzien van ruglogo € 0,86
 • Kledingstuk voorzien van borst- en ruglogo € 1,13

 

Advies nodig?

Wil je graag persoonlijk geholpen met vakkundig advies dan kan je onze Safety Store bezoeken waar onze medewerkers voor je klaar staan Neem dan vrijblijvend contact op met onze Customer Care afdeling. Zij zijn te bereiken per e-mail of telefonisch op +31(0)102955955Vernieuwen, even geduld.